Gratulation

Ibland fyller man själv år och man kanske tycker att man har allt. Varför inte önska en gåva till Indien som present? Kontakta oss om du vill ha förslag på speciellt ändamål eller behov, så kontaktar vi den partner du vill stödja!

Ibland vill man gratulera någon annan. Varför inte skicka ett av våra gratulationskort med en gåva till Indien? Gåvan kan gå till någon av skolorna eller till ”annat ändamål”. Du skriver själv din hälsning och anger vad pengarna ska gå till. Beställ några gratulationskort, så att du har dem till hands när du behöver dem. Skriv till: info@deepfriendship.se

Bli elevfadder för 200 kr/mån

Deep Friendship Sweden – India stöttar lokala skolor i Indien, där barn från fattiga familjer erbjuds starkt subventionerad utbildning. För att skapa delaktighet betalar varje familj en liten avgift för sitt barns skolgång.

Dina 200 kr per månad täcker i stort sett kostnaderna för lärarlöner, lokaler, skoluniformer och skolmateriel för ett barn. När du blir elevfadder, får du en elevprofil med foto och information om ditt fadderbarn och skolan. En elevfadder blir automatiskt medlem i DFSI utan att betala separat medlemsavgift och får naturligtvis våra nyhetsbrev.

Skicka ett mail till oss nedan så får du information om hur du kan bli elevfadder och hur betalning sker.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.