Bli vår företagsvän
- corporate Social responsibility

Vi vill erbjuda en möjlighet för er och ert företag att göra skillnad för utsatta barn i Indien. Sponsra ett eller flera barns utbildning! Ett socialt engagemang kan vara positivt för ert företag, såväl för de anställda som för företagets kunder.

Vad ni gör

Ni väljer ett av våra företagspaket, att stödja ett, två eller fyra barn (2 500, 5 000 respektive 10 000 kronor per år), eller väljer att stödja ett visst projekt i Indien i samråd med oss. Det finns många olika möjligheter att göra en insats.

Vad ni får

  • Ni får vårt nyhetsbrev minst fyra gånger per år
  • Ni får ett diplom som visar ert företags engagemang
  • Ert företagsnamn exponeras på vår företagssida bland våra sponsorer
  • Vi kommer gärna till ert företag och berättar om Indien och vårt arbete där.

Kontakt

Skriv ett mail till fadderbarn@deepfriendship.se, så hör vi av oss!

våra företagsvänner

Bli elevfadder för 200 kr/mån

Deep Friendship Sweden – India stöttar lokala skolor i Indien, där barn från fattiga familjer erbjuds starkt subventionerad utbildning. För att skapa delaktighet betalar varje familj en liten avgift för sitt barns skolgång.

Dina 200 kr per månad täcker i stort sett kostnaderna för lärarlöner, lokaler, skoluniformer och skolmateriel för ett barn. När du blir elevfadder, får du en elevprofil med foto och information om ditt fadderbarn och skolan. En elevfadder blir automatiskt medlem i DFSI utan att betala separat medlemsavgift och får naturligtvis våra nyhetsbrev.

Skicka ett mail till oss nedan så får du information om hur du kan bli elevfadder och hur betalning sker.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.