Till minne av Hans Ström

Hans Ström har gått bort, 83 år gammal.

Den 31 mars slutade Hans Ströms stund på jorden, efter nyss fyllda 83 år. Nu har han fått flytta hem till det eviga rike där han får vara med sin Frälsare.

Hans har i några års tid haft nedsatt hälsa. I september ramlade han och drabbades av hjärtstillestånd, och det var nätt och jämt att han överlevde. Sedan dess har han varit på sjukhus, sjukhem och hemma om vartannat. Familjen har känt att de fått bonustid med honom. När det varit som bäst, har Hans kunnat ta långa promenader med hjälp av sin rullator. Han har kunnat vara tillsammans med sin familj, och han har också kunnat träffa en del av sina vänner. Den senaste tiden har han bott på Mariagården. Efter ytterligare en fallolycka återhämtade han sig inte.

Närmast sörjande är hustrun Ruth och barnen Stefan och Lisa med familjer. Vi delar sorgen och  saknaden efter Hans med dem men även den stora tacksamheten över det rika liv som Hans levt och vad han har fått betyda för så många.

Styrelsen för Deep Friendship Sweden-India


Begravningsgudstjänsten för Hans Ström äger rum i Villstads kyrka fredag 22 april kl. 12.00. Efter avsked i kyrkan och gravsättning på Smålandsstenars kyrkogård inbjuds till minnesstund i Equmeniakyrkan.


Svar om deltagande senast måndag 18 april till tel. 076-6169569
eller via Edins Begravningsbyrås hemsida: edinsbegravningsbyrå.se.

Minns gärna Hans med en gåva till
OM:s arbete i Sverige
(Swish: 123 570 42 91)
eller till
Mission i Indien 
(Swish: 070 485 05 00)
(Förmedlas genom Stefan Ströms företag Optim Bil AB
till CSS evangeliska arbete i Västbengalen)

Märk gåvan med “Till Minne av Hans Ström

Bli elevfadder för 200 kr/mån

Deep Friendship Sweden – India stöttar lokala skolor i Indien, där barn från fattiga familjer erbjuds starkt subventionerad utbildning. För att skapa delaktighet betalar varje familj en liten avgift för sitt barns skolgång.

Dina 200 kr per månad täcker i stort sett kostnaderna för lärarlöner, lokaler, skoluniformer och skolmateriel för ett barn. När du blir elevfadder, får du en elevprofil med foto och information om ditt fadderbarn och skolan. En elevfadder blir automatiskt medlem i DFSI utan att betala separat medlemsavgift och får naturligtvis våra nyhetsbrev.

Skicka ett mail till oss nedan så får du information om hur du kan bli elevfadder och hur betalning sker.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.